Studenţii anului I de la specializarea Asistenţă Socială, grupele 1, 4 şi 2 (numai cei care fac practica la DAC), sunt invitati vineri, 17 martie 2017, ora 10 in Amfiteatrul MK pentru stabilirea obiectivelor de practica aferente acestui semestru.

Coordonator gen.practică,
Conf.dr.Nina Mihalache 

 

 

MOBILITĂŢI ERASMUS+ DE STUDIU

ANUL ACADEMIC 2017 – 2018

Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice

DURATA unei mobilităţi de studiu corespunde cu durata semestrului (inclusiv prima sesiune de examene) de la Universitatea gazdă.

CUANTUMUL pentru mobilitățile Erasmus+ de studiu este de:

  • 500 de Euro/lună pentru Austria, Danemarca, Finlanda, Franţa, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Belgia, Croaţia, Republica Cehă, Cipru, Germania, Grecia, Islanda, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Slovenia, Spania, Turcia;
  • 450 de Euro/lună pentru Bulgaria, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Slovacia, Macedonia.

IMPORTANT!!! Studenţii care îndeplinesc condițiile necesare pentru a primi bursă socială (indiferent dacă primesc sau nu efectiv bursă socială) vor primi un grant suplimentar de 200 de Euro/lună.

Anunţ selecţie

Centralizator

 

La initiativa Agentiei Nationale, Biroul Erasmus+ al UAIC organizeaza joi, 9 martie,

la orele 14, in Aula Magna "Mihai Eminescu": Erasmus Open Doors - intalnirea

informativa cu privire la oportunitatile Erasmus de studiu si practica.

AS aplicata si practica de specialitate / Voluntariat

 

S-au stabilit intalnirile pentru AS aplicata si practica de specialitate / Voluntariat dupa cum urmeaza:

  • Directia de Asistenta Comunitara - 8 martie 2017, ora 8,30 la sediul institutiei din str. Mitropolit Varlaam nr.54, ( in spatele Casei Sindicatelor sau a pietii Nicolina- o cladire galbena cu acoperis de tabla rosu-grena). Anuntul este valabil pentru toti studentii care s-au inscris pe listele DAC , atat pentru serviciile din aparatul propriu cat si pentru serviciile externe,(batrani, centre pentru ingrijirea copiilor,  saraci fara adapost etc.). Sunteti asteptati la ora 8,20 in fata institutiei.
  • Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, 15 martie, ora 8,30, la sediul institutiei din Tatarasi, vis-a-vis de Spitalul de Neurochirurgie. Anuntul este valabil pentru toti studentii care s-au inscris pe listele DGASPC , atat pentru serviciile din aparatul propriu cat si pentru serviciile si centrele externe. Sunteti  asteptati la ora 8,20 in fata institutiei. 

La aceste intalniri studentii vor fi selectati, organizati si dirijati, in functiile de optiuni, catre serviciile  si responsabilii de practica din cadrul acestor institutii

- pentru celelalte Asociatii, Organizatii si Fundatii, voluntarii vor fi contactati de responsabilii de voluntariat.

Studentii care nu au reusit sa se inscrie pe liste, se mai pot inscrie in data de 8 martie sau  15 martie 2017. Pentru voluntariate, va puteti inscrie online sau direct la partenerii nostri.

Documentatia

pentru acordarea burselor sociale pentru semestrul al II-lea, anul  universitar 2016 - 2017.

SAPTAMANA ACEASTA, 27-02 - 03.03, SUNTETI INVITATI LA SECRETARIAT PENTRU LA OPTIONALELE SEMESTRULUI 2.

Go to top