PRIME Iaşi

SIGLA PRIME IASI

PRIME Iași
Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare
Prezentarea asociație

1. Despre PRIME Iași - PRima ta oportunitate!

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit şi nereprezentativă, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România și membră a  Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România.

PRIME Iaşi are ca scop sprijinirea studenţilor din Iaşi, din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, în dezvoltarea profesională şi personală, iar principalele sale obiective sunt:

  • să ofere studenţilor din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice posibilităţi de implicare activă în organizaţie sau în diverse activităţi organizate de PRIME;
  • să organizeze activităţi adresate studenţilor din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, utile în dezvoltarea profesională şi personală;
  • să creeze un cadru de colaborare între mediul academic, studenţi şi mediul de afaceri de profil;
  • să creeze un cadru de colaborare între studenţii din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice din Iaşi şi cei din alte centre universitare.

PRIME în România

PRIME România a luat fiinţă în 1997 în cadrul Departamentului de Comunicare Socială şi Relaţii Publice al Universităţii Bucureşti. Membrii săi sunt studenţi la Comunicare şi Relaţii Publice, Jurnalism, Ştiinţe Politice şi Administrative, Sociologie, Psihologie, Ştiinţe Economice, precum şi alţi studenţi interesaţi de domeniul comunicării şi al relaţiilor publice.

Departamente

În cadrul PRIME Iași poți activa în următoarele departamente:

  • Departamentul de Resurse Umane;
  • Departamentul de Relaţii Publice;
  • Departamentul de Strângere de Fonduri.

 prime2016

 

Proiectele PRIME Iași

team ADventure

Ajuns la cea de-a IX-a ediţie, team ADventure este un proiect conceput pentru a crea o legătură temeinică între mediul academic şi cel economic. Competiţia presupune rezolvarea unor studii de caz puse la dispoziţie de companii ieşene. Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice are ca target principal studenţii şi masteranzii de la Comunicare şi Relaţii Publice, Marketing şi Comunicare în Afaceri, precum şi de la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

PR OUTLooK

În martie 2016, a avut loc cea de-a VI-a ediție de PR OUTLooK, conferinţa ce asigură schimbul de experienţă dintre România şi Statele Unite ale Americii, mai exact dintre studenţi ai secţiei de Comunicare şi Relaţii Publice şi specialiştii acestui domeniu de peste ocean. Invitatul acestei ediții a fost Ronald E. Hawkins, Consilier de Presă al Ambasadei S.U.A. la București, și-a prezentat perspectiva asupra celor 3Dimensiuni ale storytelling-ului. Această ediție a adus cu sine o serie de schimbări ce au marcat evoluția proiectului, structura acestuia modificându-se și conferința fiind urmată de două workshop-uri. Învitații acestora au fost Teodora Migdalovici și Sebastian Olar.

PR Tea de Iaşi

PR Tea în Iaşi încearcă să definească domeniul Relaţiilor Publice şi să abordeze teme despre instrumentele şi tehnicile folosite. Mai mult, PR Tea înseamnă şi o întâlnire informală între studenţi şi mediul business, pentru a se crea o legătură mai bine conturată între aceştia (în cadrul Librăriei Cafenea Cărtureşti). Pe 18 mai 2016, proiectul a ajuns la cea de-a XV-a ediție, ediție ce a fost marcată de noutate, precum schimbarea locației (Bistrothèque), dar și de vedeta evenimentului, IceTea-ul. Invitatul acestei ediții a fost Gabriel Brănescu, care a abordat tema „Maniperseduction”,vorbind despre importanța manipulării, persuasiunii şi seducției în publicitate. De-a lungul timpului, printre speakerii ce au susținut edițiile de PR Tea se numără și: Alex Zamfir, Marius Ursachi, Adrian Mironescu, Ovidiu Chiţovanu, Geo Diaconescu, Ciprian Gavriliu, Marius Sescu, Valentin Tătar, Claudiu Florea, Adrian Chereji.

ATELIERE

Proiectul ATELIERE urmăreşte crearea unui cadru de întâlnire şi simulare a activităţilor specifice domeniului relaţiilor publice şi publicităţii între studenţi şi specialişti. Cele mai bune proiecte sunt premiate. Ce-a de-a VIII-a ediție a adus o schimbare în cadrul proiectului ATELIERE deoarece, în urma participării la Cercul de Donatori Iași, acest proiect a primit resursele necesare pentru a se dezvolta: evenimentul s-a desfășurat pe perioada a două zile, prima zi fiind constituită  din 5 traininguri  simultane, iar în cea de-a doua zi studenții au avut  oportunitatea de a valorifica informațiile primite în cadrul a 5 workshop-uri. Invitații acestei ediții au fost Oana Rus, Daniel Dimitriu, Simina Ignat, Raluca Păduraru și Teodora Tompea.

Iaşi la CNSC

„Iaşi la CNSC” este proiectul care apropie studenţii interesaţi de domeniul comunicării şi relaţiilor publice aparţinând centrelor universitare diferite din această ţară. Acesta presupune promovarea Congresului Naţional al Studenţilor de la Comunicare organizat în fiecare primăvară la Bucureşti de către PRIME România şi realizarea înscrierilor pentru Iaşi printr-o legătură foarte strânsă cu echipa proiectului de la Bucureşti.

Aniversare PRIME Iaşi

În fiecare an, în decembrie, PRIME Iaşi îşi sărbătoreşte aniversarea. Acest proiect este structurat în trei etape: Expoziţia PRIME Iaşi, Alumnizările şi Întâlnirea cu catedra de la Comunicare şi Relaţii Publice. Este un bun prilej de a sărbători împreună toate realizările, de a mulţumi tuturor celor care ne sprijină şi de a ne prezenta planurile de viitor. Anul acesta PRIME Iaşi va împlini un deceniu de la înființare.

Recrutări

Recrutări este un program prin care atragem spre PRIME studenţi motivaţi, interesaţi, responsabili, cu spirit de iniţiativă, de echipă şi dorinţă de dezvoltare personală şi foarte important, studenţi la Comunicare şi Relaţii Publice. Se desfăşoară în luna octombrie a fiecărui an universitar.

 

 

2. Date de contact

Adresă de e-mail oficială: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Site: https://primeiasi.wordpress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Asociatia.PRIME.Iasi

Președinte: Adelina-Elena TÎRNOVANU
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0755.264.553

Secretar General: Dragoș-Marian ȘUDEANU
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0741.548.278

Vicepreședinte/Coordonator al Departamentului de Relații Publice: Diana PRICOP
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0742.398.119

Vicepreședinte/Coordonator al Departamentului de Resurse Umane: Florina CAZACU
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0755.378.454

Vicepreședinte/Coordonator al Departamentului de Strângere de Fonduri: Cezara-Georgiana MĂLĂNCUȘ
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0748.694.595

Go to top