Contact Comisie Admitere 2023

Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice

email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

telefon: 0232.201.650 (luni-vineri, 8.00 - 16.00)

 

 Atenție: confirmarea locului se face exclusiv în Amfiteatrul Mihail Kogălniceanu (pentru Licență) / Amfiteatrul II-8 (pentru Master)

Dosarul pentru confirmarea locului trebuie să conțină:
* Diploma de Bacalaureat obținută în România și Foaia matricolă a anilor de liceu – original (Dacă nu a fost depusă la înscriere.)
* Diploma de Licență obținută în România și Suplimentul la diplomă / Foaia matricolă sau Adeverință - original; pentru candidații admiși la masterat (Dacă nu a fost depusă la înscriere.)
* Extras de cont al titularului în vederea efectuării operațiunilor de virament bancar care apar în perioada școlarizării (burse, restituiri taxe, premii etc.). 
* Atestat de echivalare emis de C.N.R.E.D pentru studiile efectuate în afara României – original;(Dacă nu a fost depusă la înscriere.)
* Dovada achitării taxei de înmatriculare (print detaliile tranzacției pentru plățile online sau chitanță BRD);
* Dosar plic.

Pentru asigurarea siguranței medicale vă rugăm să aveți asupra dvs. un instrument personal de scris (recomandăm pix cu tuș albastru).

Taxe

Candidații admiși pe locurile cu finanțare bugetară trebuie să achite taxa de înmatriculare în valoare de 50 lei (taxă înmatriculare).
Taxa poate fi achitată online (https://plati-taxe.uaic.ro) sau la orice sucursală BRD din țară (cod taxă înmatriculare: 38; cod formă de învățământ: licență IF - 1251; master IF – 2406.)

Candidații admiși pe locurile cu taxă trebuie să achite 500 lei, reprezentând prima rată din taxa anuală de studii, de 3000 RON (taxă școlarizare)
Taxa poate fi achitată online (https://plati-taxe.uaic.ro) sau la orice sucursală BRD din țară (cod taxă școlarizare: 31; cod formă de învățământ: licență IF - 1251; licență ID - 2204; master IF – 2406.)

Atenție: neconfirmarea locului atrage după sine excluderea din concurs!

 

 

Go to top