Lista îndrumătorilor de an -
(an universitar 2017-2018)

SPECIALIZAREA: FILOSOFIE

ANUL I: Lect. univ. dr. Marius Popescu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL II: Conf. univ. dr. Alexandru Tofan - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL III: Asist. univ. dr. Cristian Moisuc - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SPECIALIZAREA: SOCIOLOGIE
ANUL I: Prof. univ. dr. Cristina Gavriluță - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL II: Prof. univ. dr. Daniela Cojocaru - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL III: Prof.univ.dr. Adrian Netedu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SPECIALIZAREA: RESURSE UMANE
ANUL I: Lect. univ. dr. Camelia Medeleanu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL II: Conf. univ. dr. Adrian Lupu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL III: Prof.univ.dr. Adrian Netedu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SPECIALIZAREA: ASISTENŢĂ SOCIALĂ
ANUL I: Conf. univ. dr. Gabriela Irimescu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL II: Conf. univ. dr. Nina Mihalache - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL III: Lect. univ. dr. Carmen Palaghia - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SPECIALIZAREA: ŞTIINŢE POLITICE
ANUL I: Lect. univ. dr. Ovidiu Gherasim - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL II: Lect. univ. dr. Bogdan Mihăilescu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL III: Lect. univ. dr. Silviu Grecu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SPECIALIZAREA: RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI STUDII EUROPENE
ANUL I: Lect. univ. dr. Ana Maria Andronache - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL II: Lect. univ. dr. Diana Mărgărit - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL III: Lect. univ. dr. Simona Vrânceanu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SPECIALIZAREA: COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE
ANUL I: Lect. univ. dr. Viorel Ţuţui - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL II: Lect. univ. dr. Ioana Grancea - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ANUL III: Lect.univ.dr. Horia-Costin Chiriac - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Îndrumătorii de an pot fi consultaţi după programul de audienţe afişat la fiecare departament.

                                 

Go to top