FILOSOFIE

FilosofStFilosofia, numită de către greci “iubirea de înțelepciune”, este un domeniu al curiozității și al marilor întrebări asupra existenței. Dacă ești fascinat de sistemul de gândire al lui Kant sau de Mitul peșterii al lui Platon, atunci Facultatea de Filosofie este locul unde ar trebui să vii. Dincolo de aprofundarea marilor curente filosofice, studiul filosofiei te ajută să îți dezvolți capacitatea de argumentare și gândirea analitică, abilitatea de a scrie și de a vorbi clar și persuasiv.

Vei aprofunda domenii precum cel al Istoriei și filosofiei religiei sau cel al Filosofiei medievale, dar și domeniul Filosofiei românești. Descoperă firul gândirii filosofilor moderni și pornește în construcția propriei modalități de a gândi lumea. Dobândește competențe analitice și de extragere a esențialului din mase compacte de informație o dată cu îmbogățirea cunoștințelor tale.

Ca absolvent al Facultății de Filosofie oportunitățile tale de carieră nu se rezumă doar la sfera învățământului. Datorită competențelor pe care le dobândești, îți poți găsi locuri de muncă atât în domeniul afacerilor sau în cel al comunicării, cât și funcții în cadrul statului.

Specializarea Filosofie face parte din domeniul de licenţă “Filosofie” de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice.

 

Go to top