RESURSE UMANE

ruSt

Domeniul resurselor umane se referă la o abordare strategică şi coerentă a modului în care sunt gestionate cele mai valoroase active ale unei organizaţii: oamenii care muncesc în respectiva organizaţie şi care contribuie atât individual cât şi colectiv la realizarea obiectivelor organizaţionale.

Aici vei învăţa despre strategii, politici, procese practici şi programe de resurse umane. Vei descoperi care sunt tainele selecţiei, evaluării, recompensării şi dezvoltării personalului din organizaţii. În plus vei avea o înţelegere mai largă asupra cadrului general de funcţionare a organizaţiilor şi a grupurilor şi vei dobândi competenţele necesare cercetării.

Ca absolvent al acestei specializări vei putea lucra ca specialist în departamentele de resurse umane ale companiilor sau ca inspector de resurse umane în companii private sau în structuri ale administraţiei publice. Vei putea lucra şi domenii conexe precum administraţie publică, marketing şi publicitate sau consultanţă.

Specializarea de licenţă Resurse Umane face parte din domeniul fundamental „Ştiinţe sociale şi politice” de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice şi este gestionată de Departamentul de Sociologie şi Asistenţă Socială.

 

Go to top