PROGRAM DE CAZARE – an universitar 2021-2022
CAZAREA VA AVEA LOC ÎN AMFITEATRUL MIHAIL KOGĂLNICEANU (CORPUL A)

 

 

LISTA STUDENTILOR CARE BENEFICIAZĂ DE CAZARE - TURUL 3

Cazarea studenţilor afișati în lista din turul 3 se va face marți 28 septembrie în Amfiteatrul Mihail Kogălniceanu (corpul A), 9:00 - 12:00.

 

LISTA CU STUDENŢII CARE BENEFICIAZĂ DE CAZARE ÎN ANUL UNIVERSITAR 2021-2022  -  TURUL  II 

CAZARE TURUL II - LICENȚĂ

CAZARE TURUL II - MASTER ȘI DOCTORAT.

CAZARE TURUL II - DOSARE MEDICALE SI SOCIALE

Cazarea studenţilor afișati în listele din turul II se va face luni 27 septembrie în Amfiteatrul Mihail Kogălniceanu (corpul A), 9:00 - 15:00.

 

 

 

Cazarea studenţilor se va realiza după următorul program:

  • prima zi de cazare21 septembrie  2021             

între orele 9:00 – 12.30 se vor caza :                                         studenţii din anul I

între orele 13:00-16:00 se vor caza :                                          studenţii din anul I

  • a doua zi de cazare22 septembrie 2021                            

între orele 9:00 – 12.30  se vor caza :                                        studentii din anul III

între orele 13:00 – 16:00 se vor caza :                                       studentii din anul II

  •  a treia zi de cazare23 septembrie 2021        

între orele 9:00 – 12.30  se vor caza :                            studenţii la master, doctoranzi, familişti şi cazurile sociale si medicale

      între orele 13:00 – 15:00 se vor caza :                           studenţii la master, doctoranzi, familişti şi cazurile sociale si medicale
                 
                                   
IMPORTANT: Studenții anul I, anul II si III, care nu au completat formularul online  până la data limită menționată pe site sau nu au primit dreptul de cazare în turul I vor depune cerere de cazare în sesiunea de recazări, în data de 23.09.2021, interval orar: 08:00 - 16:00 pe adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. conform modelului atașat: Cerere cazare

Doar studentii care nu au completat formularul online depun cerere in turul 2, atat cei de la licenta cat si cei de la master. exceptie fac studentii admisi in septembrie. Studentii care nu se regasesc pe listele de cazare dar au completat formularul online nu trebuie sa depuna cerere. Ei sunt deja inregistrati in baza de date pentru prima runda de recazari.

Studentii care se regasesc pe Listele cu cazuri speciale vor veni sa se cazeze pe 23 septembrie.

Studentii care nu vor putea sa se prezinte in zilele in care au fost programati, se vor prezenta pe 23 septembrie.

 

Inregistrare OPŢIUNI CAZARE pentru anul universitar 2021-2022 

 Studenţii din ciclurile de licenţă, master şi doctorat, care solicită obţinerea unui loc de cazare în căminele universităţii pentru anul universitar 2021-2022, se vor înscrie completand formularul online, până la data de 31 iulie 2021: 

Conform art. 36 din Regulamentul de cazare (din cadrul Regulamentului serviciilor pentru studenţi): "studenţii care nu completează tabelul (formularul) de cazare, se consideră, din oficiu, că nu solicită un loc în căminele studenţeşti."

IMPORTANT ! ! !
Informare privind protecția datelor cu caracter personal, prelucrate în cadrul procesului de repartiţie cazare

Stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, completate în prezentul formular, sunt necesare pentru: realizarea obiectului de activitate principal al instituției, respectiv educaţie şi cultură; iniţierea şi derularea de raporturi juridice între dumneavoastă şi instituție; îmbunătăţirea modului de comunicare cu studenții; comunicarea operativă şi eficientă a informaţiilor necesare derulării raporturilor contractuale dintre student şi universitate.
Acest formular va ajuta, strict, la întocmirea listelor de cazare, respectiv la repartizarea studenților Facultății de Filosofie și Științe Social - Politice în campusurile Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

  • Detalii despre spaţiile de cazare ale UAIC: 

http://www.uaic.ro/studenti/cazare/

Studenţii care solicită cazare în baza unor

  • criterii medicale
  • criterii sociale specifice: student orfan de unul sau ambii părinți/ student aflat in plasament familial (bunici, asistent maternal profesionist, alte persoane)/ student aflat in plasament rezidential (case de copii/centre de plasament) / studente-mame cu copii/ student cu părinţi participanţi la Revoluţie / caz fraţi (soră-soră / frate-frate)
  • studenţii familişti
  • alte cazuri specifice (studenți cu stagii Erasmus, SEE)

vor completa formularul on-line și vor depune dosare specifice pentru fiecare caz în parte online pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la 31.07.2021

 Doar cele 3 optiuni completate in formular vor fi luate in calcul la repartizarea in camin.
Actele necesare pentru cazurile speciale:AICI
Pentru orice alte detalii/amănunte/probleme despre procedura și etapele de cazare, puteti contacta administratorul financiar Petronela Mihailovici email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / nr. telefon: 0232-201283

 

 

 

Go to top