Informaţii şi documentaţia pentru acordarea burselor sociale Sem 2 anul universitar 2019-2020

Cerere (Anexa 1)

Declaratie (Anexa 2)

Consultaţi şi secţiunea Regulamente studenţi AICI unde găsiţi şi

 

 

           Contestatiile se pot depune până marţi, 12 noiembrie 2019, ora 10.30 la Secretariatul facultăţii, Secretar şef facultate  Liliana Cati LEAUA.
          Listele cu studentii bursieri au fost afişate în data de 11 noiembrie, ora 10.30.

 Comisia de acordare a burselor 

 

 Bursele de ajutor social se vor acorda, in limita fondurilor disponibile,  conform următoarelor priorităţi şi criterii:
a) studenţilor orfani de ambii părinţi, celor proveniţi din casele de copii sau plasament familial, care nu realizează venituri;
b) studenţilor bolnavi de TBC, care se află în evidenţa unităţilor medicale, celor care suferă de diabet, boli maligne, sindroame de malabsorbţie grave, insuficienţă renală cronică, astm bronşic, epilepsie, cardiopatii congenitale, hepatită cronică, glaucom, miopie gravă, boli imunologice, cei infectaţi cu virusul HIV sau bolnavi de SIDA, poliartrită juvenilă, spondilită anchilozantă sau reumatism articular acut, handicap locomotor
c) studenţilor a căror familie nu realizează pe lunile iunie, iulie si august un venit lunar net mediu pe membru de familie mai mare decât salariul minim brut pe economie.
Nota: Deoarece prioritate au persoanele cu zero venituri, exista posibilitatea ca, in functie de fondurile alocate, sa nu se mai incadreze in plafon pentru a beneficia de bursa chiar in cazul in care, de exemplu, venitul pe membru de familie este de maxim  420 lei/luna.

Va rugam verificati metodologia de pe site-ul facultatii si al unversitatii sau de la avizier inainte de a depune solicitarea, pentru a va asigura ca dosarele sunt complete si corecte.

Va informam faptul ca, in cazul in care dosarele nu sunt complete si/sau veniturile nu sunt calculate conform metodologiei, solicitarile nu vor fi inregistrate.

 

Bursă de performanţă pentru studenţii cu domiciliul in mediul rural (Bursă de performanţă )

Bursă de merit 1 (Bursă de Merit)

Bursă de studiu integrală (Bursă de studiu integrală Semestrul 1)

Bursă de studiu parţială 1 (Bursă de studiu parţială)

Bursă de ajutor social (Bursă socială Semestrul 1)

 

 

Go to top