Studenţii, masteranzii şi doctoranzii, care solicită obţinerea unui loc de cazare în căminele universităţii pentru anul universitar 2020-2021, se vor înscrie completand formularul online, până la data de 15 iulie 2020: 


Completați Formular Cazare

Conform art. 36 din Regulamentul de cazare (din cadrul Regulamentului serviciilor pentru studenţi): "studenţii care nu completează tabelul (formularul) de cazare, se consideră, din oficiu, că nu solicită un loc în căminele studenţeşti."

 

IMPORTANT ! ! !
Informare privind protecția datelor cu caracter personal, prelucrate în cadrul procesului de repartiţie cazare

Stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, completate în prezentul formular, sunt necesare pentru: realizarea obiectului de activitate principal al instituției, respectiv educaţie şi cultură; iniţierea şi derularea de raporturi juridice între dumneavoastă şi instituție; îmbunătăţirea modului de comunicare cu studenții; comunicarea operativă şi eficientă a informaţiilor necesare derulării raporturilor contractuale dintre student şi universitate.
Acest formular va ajuta, strict, la întocmirea listelor de cazare, respectiv la repartizarea studenților Facultății de Filosofie și Științe Social - Politice în campusurile Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași.

 

  • Detalii despre spaţiile de cazare ale UAIC: 

http://www.uaic.ro/studenti/cazare/

  • Harta clădirilor UAIC

http://www.uaic.ro/wp-content/uploads/2013/12/Harta-Campus-UAIC.pdf

  • Regulamentul de cazare poate fi consultat la :

http://www.uaic.ro/wp-content/uploads/2013/12/15RegulamentulServiciilorpentruStudenti.pdf

Studenţii care solicită cazare în baza unor

  • criterii medicale
  • criterii sociale specifice: student orfan de unul sau ambii părinți/ student aflat in plasament familial (bunici, asistent maternal profesionist, alte persoane)/ student aflat in plasament rezidential (case de copii/centre de plasament) / studente-mame cu copii/ student cu părinţi participanţi la Revoluţie / caz fraţi (soră-soră / frate-frate)
  • studenţii familişti
  • alte cazuri specifice (studenți cu stagii Erasmus, SEE)

vor completa formularul on-line și vor depune dosare specifice pentru fiecare caz în parte la administratorul șef al facultății până la 31.07.2020


Informații despre actele necesare pentru cazurile speciale.

Pentru orice alte detalii/amănunte/probleme despre procedura și etapele de cazare, puteti contacta pe administratorul șef al facultății: Petronela Mihailovici email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / nr. telefon: 0232-201155

In perioada 26-28 iunie  se vor publica toate programările la examenele de licență și disertație 

Studenții care vor să susțină restanța la examenul Psihologie socială pot accesa link-ul urmator conform programarii examenului

restanta Psihologie Sociala

Programare sesiune restanţe, măriri şi finalizare studii (licenţă/disertaţie)
SEPTEMBRIE 2020
PERIOADĂ SESIUNE: 31 AUGUST 2020 -6 SEPTEMBRIE 2020

PERIOADA 31 AUGUST 2020 -2 SEPTEMBRIE 2020
SE VOR SUSŢINE EXAMENELE RESTANTE PENTRU STUDENŢII DIN AN TERMINAL ( ANUL III LICENŢĂ, ANUL II MASTER);

PERIOADA 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE
SESIUNE RESTANŢE ŞI MĂRIRI PENTRU STUDENŢII DIN ANII 1, 2  LICENŢĂ ŞI 1 MASTER

PERIOADA 3 – 4 SEPTEMBRIE 2020
EXAMEN FINALIZARE STUDII MASTER

PERIOADA 3 – 6 SEPTEMBRIE 2020
EXAMEN FINALIZARE STUDII LICENŢĂ

 

ATENŢIE!!!!
UN STUDENT SE POATE PREZENTA LA ACELAŞI EXAMEN DE RESTANŢĂ SAU MĂRIRE O SINGURĂ DATĂ, FIE ÎN SESIUNEA 15-22 IUNIE,  FIE IN  SESIUNEA  31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE.

Programările referitoare la examenele restante și măriri note se vor publica pe 13,06,2020,

 

EXAMENUL DE FINALIZARE A STUDIILOR (LICENŢĂ/DISERTAŢIE), SESIUNEA IULIE 2020 SE VA DESFĂŞURA PE PLATFORMA GOOGLE SUITE (GMeet)

Ghid de utilizare GMeet.

Go to top