logo LSFI

LIGA STUDENȚILOR DE LA FILOSOFIE

Această ligă a luat naștere în urma fuziunii a trei asociații din cadrul Facultății de Filosofie Iași- ASALT, ASAFFI și OSSEI!

Motto: LSFI - Tu alegi ce vrei să fii!

 Scop

Asociația are scopul de a  oferi oportunităţi pentru dezvoltarea personală, profesională şi socială a tinerilor de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi.

PRIME Iaşi

SIGLA PRIME IASI

PRIME Iași
Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare
Prezentarea asociație

1. Despre PRIME Iași - PRima ta oportunitate!

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit şi nereprezentativă, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România și membră a  Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România.

Asociaţia Studenţilor la Ştiinţe Social-Politice

 

asspi logo

"Asociaţia Studenţilor la Ştiinţe Social-Politice UAIC Iași este formată din reprezentanții studenților Facultății de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, alături de alți studenți dornici de implicare și de a realiza un aport în acțiunile noastre de a schimba modul în care sunt priviţi studenţii şi poroaspăt-absolvenţii în societate. Adevărata schimbare se întāmplă cānd suntem uniți de o cauză comună: implicarea în viitorul nostru, al tuturor. Acest lucru înseamnă ambiție, optimism, apărare şi exercitare a drepturilor, precum şi corecta fructificare a oportunităţilor în ceea ce priveşte îmbunătăţirea vieţii academice şi domeniile de studiu ce alcătuiesc sfera Ştiinţelor Sociale.

conexionis

CONEXIUNI. INTERDISCIPLINARY RESEARCH Grupul pentru DIALOG  FILOSOFIC

Scopul organizării acestui eveniment este acela de a face capabilă cultura și interdisciplinaritatea să colaboreze în vederea dezvoltării spațiului universitar local, national și internațional. Astfel, studenții de la toate domeniile de cercetare vor constitui, pe parcursul întregii activități, un dialog constructiv în jurul temelor propuse și a corelativelor ei din filosofie, religie și știință.

Obiectivele activității sunt:

Go to top