Apelul pentru mobilitati Erasmus de studiu cu o propunere inedita: masteranzii din anul I de la masteratul “Familia si managementul resurselor familiale” care vor opta pentru mobilitati in semestrul al doilea in cadrul unor anumite programe de master (https://bit.ly/3DTVXfR) din universitatile Salamanca sau Turku vor putea urma, in 2022-2023, cursurile unui masterat european, Lifelong Well-Being and Healthy Ageing, organizat in comun de catre UAIC si partenerii din proiectul EC2U (https://ec2u.eu/).

Mai multe detalii privind selectia pentru mobilitati Erasmus: https://www.fssp.uaic.ro/relatii-internationale/mobilitati-studiu/mobilitati-erasmus-de-studiu-semestrul-ii-anul-academic-2021-2022

 

MOBILITĂŢI ERASMUS+ DE STUDIU

 SEMESTRUL II

ANUL ACADEMIC 2021 – 2022

Sedinta Erasmus studiu

Vrei sa fii si tu student Erasmus? 

Participa la sedinta informativa Erasmus pentru mobilitati de studiu si afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi ca sa primesti bursa. Vom discuta despre ce presupune o mobilitate de studiu, la ce universitati poti pleca si iti vom raspunde la toate intrebarile pe care le ai legate de experienta Erasmus. 
Sedinta va avea loc joi, 7 octombrie, la ora 10:30 si te poti conecta folosind acest link:
https://uaic.webex.com/uaic/j.php?MTID=m970926120001c061c6b8f07f7d02da29 
#BethenextErasmusstudent

 

Afiș selecție E semII 2021 2022.001

 

DURATA unei mobilităţi de studiu corespunde cu durata semestrului (inclusiv prima sesiune de examene) de la Universitatea gazdă.

 CUANTUMUL pentru mobilitățile Erasmus+ de studiu este de:

  • 520 Euro/lună pentru Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Grecia, Germania, Finlanda, Franța, Irlanda, Italia, Islanda, Liechtenstein, Luxemburg, Norvegia, Malta, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia;
  • 470 de Euro/lună pentru Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Macedonia, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Turcia.

IMPORTANT. Studenții care îndeplinesc condițiile necesare pentru a primi bursă socială (indiferent dacă primesc sau nu efectiv bursă socială) vor primi un grant suplimentar de 200 de Euro/lună.

 

Anunț selecție

Opțiuni stagii de studiu E+ Programme Countries

Opțiuni stagii de studiu Coimbra Group Student Exchange Network Universities

Regulament selecție

Declarația privind durata stagiului Erasmus efectuat anterior

Go to top