asspi logo

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit şi nereprezentativă, apolitică, bazată pe voluntariat, membru a  Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și membru fondator al Federației Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași (FONTIS).


PRIME Iaşi are ca scop sprijinirea studenţilor din Iaşi, din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice (și domeniile conexe), în dezvoltarea profesională şi personală, iar principalele sale obiective sunt:

  • să ofere studenţilor din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice posibilităţi de implicare activă în organizaţie sau în diverse activităţi organizate de PRIME;
  • să organizeze activităţi adresate studenţilor din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, utile în dezvoltarea profesională şi personală;
  • să creeze un cadru de colaborare între mediul academic, studenţi şi mediul de afaceri de profil;
  • să creeze un cadru de colaborare între studenţii din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice din Iaşi şi cei din alte centre universitare.

 

 IMG 4542

Proiectele PRIME Iași

team ADventure

Ajuns la cea de-a XII-a ediţie, team ADventure este un proiect conceput pentru a crea o legătură temeinică între mediul academic şi cel economic. Competiţia presupune rezolvarea unor studii de caz puse la dispoziţie de companii. Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice are ca target studenţii şi masteranzii la Comunicare şi Relaţii Publice, Marketing şi Comunicare în Afaceri, precum şi la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

PR OUTLooK

În martie 2019, a avut loc cea de-a IX-a ediție de PR OUTLooK. Conferinţa ce asigură schimbul de experienţă dintre România şi alte țări, mai exact dintre studenţi ai specializării Comunicare şi Relaţii Publice şi specialiştii acestui domeniu din mediul internațional. Ultima ediție a dezvăluit o altă viziune asupra PR-ului din străinătate, una mai nonconformistă, iar titlul conferinței a fost "The art of bad ideas".

PR Tea de Iaşi

PR Tea de Iaşi este un proiect bianual ce își propune să definească domeniul Relaţiilor Publice şi să abordeze teme despre instrumentele şi tehnicile folosite în acesta. Mai mult, PR Tea înseamnă şi o întâlnire informală între studenţi şi mediul business, pentru a se crea o legătură mai bine conturată între aceştia. În mai 2019, proiectul a ajuns la cea de-a XXI-a ediție, aceasta fiind marcată de tema "Hijacked. Come back smart". Invitatul nostru special a fost Corina Giurgia, Ambasador Afterhills, PR Manager la Pleiada Boutique Hotel și realizator programe la Viva FM Iași. De-a lungul timpului, printre speakerii ce au susținut edițiile PR Tea de Iași se numără și: Gabriel Brănescu, Alex Zamfir, Marius Ursachi, Adrian Mironescu, Ovidiu Chiţovanu, Geo Diaconescu, Ciprian Gavriliu, Marius Sescu, Valentin Tătar, Claudiu Florea, Adrian Chereji, George Pascaru, Amelia Gheorghiță și Florin Murariu.

ATELIERE

Proiectul ATELIERE urmăreşte crearea unui cadru de întâlnire şi simulare a activităţilor specifice domeniului relaţiilor publice şi publicităţii între studenţi şi specialişti. Cea de-a XI-a ediție s-a intitulat "It's just a sketch" și a avut loc pe 9 mai 2019. Workshopurile din acest an au fost "Double trouble" (susținut de Doru Aftanasiu), "Design your sign" (susținut de Bogdan Preda) și "Make your mark" (susținut de Andreea Chirilă).

Iaşi la CNSC

"Iaşi la CNSC" este proiectul care apropie studenţii interesaţi de domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, provenind din mai multe centre universitare ale țării. PRIME Iași facilitează înscrierea studenților din Iași la Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare, organizat în fiecare primăvară la Bucureşti.

Aniversare PRIME Iaşi

În fiecare an, în decembrie, PRIME Iaşi îşi serbează aniversarea. Este un bun prilej de a sărbători împreună toate realizările, de a mulţumi tuturor celor care ne sprijină şi de a ne prezenta planurile de viitor. Anul acesta, PRIME Iaşi va împlini 13 ani de la înființare.

recrutări

recrutări este un program prin care atragem spre PRIME Iași studenţi motivaţi, cetățeni activi, interesaţi, responsabili, cu spirit de iniţiativă, de echipă şi dorinţă de dezvoltare personală şi, foarte important, studenţi pasionați de domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice. Se desfăşoară în luna octombrie a fiecărui an universitar.

Faced to face

Proiectul dorește să aducă studenții și angajatorii sau reprezentanți ai companiilor de specialitate față în față și să încurajeze integrarea acestora pe piața muncii. Acesta constă în două evenimente distincte: un târg al angajatorilor ieșeni din domeniu și o întâlnire informală, într-o locație prietenoasă, care să încurajeze interacțiunea dintre aceștia.

 

Adresă de e-mail oficială:  
Site: https://primeiasi.ro
Facebook: https://www.facebook.com/Asociatia.PRIME.Iasi

Date de contact PRIME Iași

Biroul de Conducere, mandatul 2022 - 2023

 Miron George-Alin – președinte, 0748 104 550 - 

Velea Alexandra-Elena – secretar general, 0761 778 811 - 

Țehanciuc Iulia – vicepreședinte relații publice, 0721 339 332 - 

Sănduliac Iasmina – vicepreședinte resurse umane, 0741 950 194 - 

Rusu Alexandra – vicepreședinte strângere de fonduri, 0770 429 373 -