PRIME Iaşi

SIGLA PRIME IASI

PRIME Iași
Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare
Prezentarea asociație

1. Despre PRIME Iași - PRima ta oportunitate!

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit şi nereprezentativă, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România și membră a  Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România.

PRIME Iaşi are ca scop sprijinirea studenţilor din Iaşi, din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, în dezvoltarea profesională şi personală, iar principalele sale obiective sunt:

  • să ofere studenţilor din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice posibilităţi de implicare activă în organizaţie sau în diverse activităţi organizate de PRIME;
  • să organizeze activităţi adresate studenţilor din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, utile în dezvoltarea profesională şi personală;
  • să creeze un cadru de colaborare între mediul academic, studenţi şi mediul de afaceri de profil;
  • să creeze un cadru de colaborare între studenţii din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice din Iaşi şi cei din alte centre universitare.

PRIME în România

PRIME România a luat fiinţă în 1997 în cadrul Departamentului de Comunicare Socială şi Relaţii Publice al Universităţii Bucureşti. Membrii săi sunt studenţi la Comunicare şi Relaţii Publice, Jurnalism, Ştiinţe Politice şi Administrative, Sociologie, Psihologie, Ştiinţe Economice, precum şi alţi studenţi interesaţi de domeniul comunicării şi al relaţiilor publice.

Departamente

În cadrul PRIME Iași poți activa în următoarele departamente:

  • Departamentul de Resurse Umane;
  • Departamentul de Relaţii Publice;
  • Departamentul de Strângere de Fonduri.

 

 IMG 4542

Proiectele PRIME Iași

team ADventure

Ajuns la cea de-a XI-a ediţie, team ADventure este un proiect conceput pentru a crea o legătură temeinică între mediul academic şi cel economic. Competiţia presupune rezolvarea unor studii de caz puse la dispoziţie de companii ieşene. Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice are ca target studenţii şi masteranzii de la Comunicare şi Relaţii Publice, Marketing şi Comunicare în Afaceri, precum şi de la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

PR OUTLooK

În martie 2018, a avut loc cea de-a VIII-a ediție de PR OUTLooK. Conferinţa ce asigură schimbul de experienţă dintre România şi alte țări, mai exact dintre studenţi ai secţiei de Comunicare şi Relaţii Publice şi specialiştii acestui domeniu din mediul internațional. Anul acesta proiectul a dezvăluit o altă viziune asupra PR-ului din străinătate, una mai nonconformistă, de aceea titlul conferinței a fost „withOUT patterns”.

PR Tea de Iaşi

PR Tea de Iaşi este un proiect bi-anual și încearcă să definească, să delimiteze domeniul Relaţiilor Publice şi să abordeze teme despre instrumentele şi tehnicile folosite. Mai mult, PR Tea înseamnă şi o întâlnire informală între studenţi şi mediul business, pentru a se crea o legătură mai bine conturată între aceştia. Pe 17 mai 2018, proiectul a ajuns la cea de-a XIX-a ediție, aceasta fiind marcată de tema „COOLtural exPRess”. Despre PR-ul cultural ne-a vorbit Amelia Gheorghiță, invitata noastră specială, responsabil de Relații Publice la Muzeul Național al Literaturii Române Iași. De-a lungul timpului, printre speakerii ce au susținut edițiile de PR Tea se numără și: Gabriel Brănescu, Alex Zamfir, Marius Ursachi, Adrian Mironescu, Ovidiu Chiţovanu, Geo Diaconescu, Ciprian Gavriliu, Marius Sescu, Valentin Tătar, Claudiu Florea, Adrian Chereji, George Pascaru.

ATELIERE

Proiectul ATELIERE urmăreşte crearea unui cadru de întâlnire şi simulare a activităţilor specifice domeniului relaţiilor publice şi publicităţii între studenţi şi specialişti. Cele mai bune proiecte sunt premiate. Cea de-a X-a ediție s-a intitulat „Pick your peak” și a avut loc pe 13 mai 2018. Workshopurile din acest an au fost: „I choose you” și a fost susținut de Georgiana Șerban, „Speak up” pregătit de Andreea Ignat și „Draw me in” ținut de Tudor Munteanu și Ana Maria Micu.

Iaşi la CNSC

„Iaşi la CNSC” este proiectul care apropie studenţii interesaţi de domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice aparţinând centrelor universitare diferite din această ţară. Acesta presupune promovarea Congresului Naţional al Studenţilor de la Comunicare organizat în fiecare primăvară la Bucureşti de către PRIME România şi realizarea înscrierilor pentru Iaşi printr-o legătură foarte strânsă cu echipa proiectului de la Bucureşti.

Aniversare PRIME Iaşi

În fiecare an, în decembrie, PRIME Iaşi îşi serbează aniversarea. Acest proiect este structurat în trei etape: Expoziţia PRIME Iaşi, Alumnizările şi Întâlnirea cu catedra de la Comunicare şi Relaţii Publice. Este un bun prilej de a sărbători împreună toate realizările, de a mulţumi tuturor celor care ne sprijină şi de a ne prezenta planurile de viitor. Anul acesta, PRIME Iaşi va împlini 12 ani de la înființare.

Recrutări

recrutări este un program prin care atragem spre PRIME Iași studenţi motivaţi, interesaţi, responsabili, cu spirit de iniţiativă, de echipă şi dorinţă de dezvoltare personală şi, foarte important, studenţi pasionați de domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice. Se desfăşoară în luna octombrie a fiecărui an universitar.

 

 

2. Date de contact

Adresă de e-mail oficială: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Site: https://primeiasi.wordpress.com/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Asociatia.PRIME.Iasi

 

Președinte - Niță Ana Bianca, Telefon: 0745469380,

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Secretar General - Naiță Paula - Iasmina, Telefon: 0765897842,

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vicepreședinte Relații Publice - Sfarghiu Silvia, Telefon: 0741689944,

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vicepreședinte Resurse Umane - Rotaru Delia - Georgiana, Telefon: 0753595398,

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vicepreședinte Strângere de Fonduri - Nour Melania, Telefon: 0753401458,

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

Go to top