LIGA STUDENȚILOR DE LA FILOSOFIE ȘI ȘTIINȚE SOCIAL-POLITICE

CINE SUNTEM NOI?

Liga Studenților de la Filosofie Iași (L.S.F.I.) este o asociație studențească din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice (F.S.S.P).

Aceasta acționează de 8 ani atât în mediul universitar și în cel comunitar, cât și în cel antreprenorial prin organizarea și susținerea mai multor proiecte și activități ce influențează societatea studențească ieșeană. Fundația asociației noastre a constat în 3 asociații conexe facultății, unite în 2015 într-o singură organizație reprezentativă pentru comunitatea studenților F.S.S.P. Scopul acestei uniuni a fost crearea și promovarea oportunităților de dezvoltare personală, profesională, socială, dar și antreprenorială, reliefând astfel valorile Ligii Studenților de la Filosofie Iași: performanța, inovarea, implicarea și egalitatea.

Scopul acestei uniuni a fost crearea și promovarea oportunităților de dezvoltare personală, profesională, socială, dar și antreprenorială, reliefând astfel valorile Ligii Studenților de la Filosofie Iași: performanța, inovarea, implicarea și egalitatea.

În vederea realizării scopului nostru principal, asociația are următoarele obiective:

 

Promovarea excelenței și dezvoltarea spiritului de lider;

Sprijinirea cooperării între mediul academic, politic și antreprenorial;

Promovarea activităţilor cultural - civice, ştiinţifice, sportive și sociale;

Promovarea spiritului democratic în mediul social, liceal şi universitar;

Prezentarea anumitor perspective și oportunităţi europene membrilor asociaţiei și studenţilor;

Oferirea anumitor oportunități de participare la programe locale, naţionale și internaţionale pentru studenţii și membrii asociaţiei;

Liga Studenților de la Filosofie Iași își dorește o poziție cât mai apropiată de studenții pe care îi susține și reprezintă, calitatea evenimentelor desfășurate pe parcursul celor 8 ani de activitate fiind dovada devotamentului acesteia față de formarea și dezvoltarea membrilor.

Valorile enunțate anterior (performanța, inovarea, implicarea și egalitatea) ne ajută în menținerea acestei poziții în cadrul academic, unde membrii, dar și studenții din afara asociației sunt încurajați să-și expună punctele de vedere și să contribuie în orice mod. Această implicare joacă un rol important în utilizarea abilităților și cunoștințelor dobândite la cursuri, indiferent de specializare.

Motto-ul nostru sună așa: L.S.F.I.- TU ALEGI CE VREI SĂ FII!

Mai jos puteți vedea imagini cu voluntarii noștri la diferite activități:

Membrii asociației au posibilitatea de a face parte din unul dintre următoarele departamente:

Departamentul Socio-Cultural: Bogdan Robert-Petru

Departamentul Resurse Umane: Pușcașu Miruna-Ioana

Departamentul Fundraising: Ursu Robert-Cătălin

Departamentul Relații Publice: Petra Scarlat

Președinte: Tudor loana

0787415510

Vicepreședinte: Covalschi Adrian

0755524011

Secretar general: Diriță Georgiana

0733327100

Ne puteți urmări activitatea pe următoarele pagini: