ffi

Festivalul de Film Istoric Râşnov, 28 iulie - 6 august 2017
GLOBALIZAREA POPULISMULUI
10 BURSE la ȘCOALA DE VARĂ ASTRA, EDIȚIA a VI-a, 2017”
Proiect de diplomație culturală și educațională pentru IAȘI
 
Biroul Parlamentar al Senatorului Iulia Scântei, din Circumscripția nr. 24 Iași, va acorda 10 burse pentru participarea studenților Facultăților de Istorie, Drept și Filosofie și Științe Social - Politice, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza Iași”, la cea de-a VI-a ediție a Școlii de Vară ASTRA, 2017, organizată în cadrul Festivalului de Film Istoric Râşnov, ediția a IX-a, între 28 iulie şi 6 august 2017.
Beneficiile burselor acordate: studenții câștigători vor beneficia de cazare și masă pe durata festivalului și vor avea acces la toate prelegerile școlii de vară și la evenimentele Festivalului de Film Istoric Râşnov, conform programului festivalului.
Perioada de înscriere: 3 iulie -10 iulie inclusiv.
Condiții de înscriere și participare la selecție:

      • participanții la selecție trebuie să fie studenți (cursuri de zi) ai uneia dintre cele trei facultăți (Facultatea de Istorie, Facultatea de Drept sau Facultatea de Filosofie și Științe Social - Politice), din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza Iași”;
      • să transmită în perioada de înscriere, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. documentele necesare participării la selecție, respectiv:

                           - curriculum vitae (model european);
- adeverința de student emisă de una dintre facultățile enunțate;
-   eseu redactat personal de către fiecare participant, cu tema ”Globalizarea Populismului”,          în care să surprindă, din perspectiva personală, fenomenul populismului, globalizarea efectelor acestuia, alternative sociale, politice sau culturale, rolul generației tinere în promovarea unor valori alternative.(cerințe de redactare: format Word Document, maxim 3 pagini, font Times New Roman, Size 12, distanță rânduri – 1.5)
Anunțarea câștigătorilor14 iulie 2017.
Pentru informații suplimentare: persoană de contact – Consilier Andreea Iancu, 0741.311.282

Go to top