AS aplicata si practica de specialitate / Voluntariat

 

S-au stabilit intalnirile pentru AS aplicata si practica de specialitate / Voluntariat dupa cum urmeaza:

  • Directia de Asistenta Comunitara - 8 martie 2017, ora 8,30 la sediul institutiei din str. Mitropolit Varlaam nr.54, ( in spatele Casei Sindicatelor sau a pietii Nicolina- o cladire galbena cu acoperis de tabla rosu-grena). Anuntul este valabil pentru toti studentii care s-au inscris pe listele DAC , atat pentru serviciile din aparatul propriu cat si pentru serviciile externe,(batrani, centre pentru ingrijirea copiilor,  saraci fara adapost etc.). Sunteti asteptati la ora 8,20 in fata institutiei.
  • Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, 15 martie, ora 8,30, la sediul institutiei din Tatarasi, vis-a-vis de Spitalul de Neurochirurgie. Anuntul este valabil pentru toti studentii care s-au inscris pe listele DGASPC , atat pentru serviciile din aparatul propriu cat si pentru serviciile si centrele externe. Sunteti  asteptati la ora 8,20 in fata institutiei. 

La aceste intalniri studentii vor fi selectati, organizati si dirijati, in functiile de optiuni, catre serviciile  si responsabilii de practica din cadrul acestor institutii

- pentru celelalte Asociatii, Organizatii si Fundatii, voluntarii vor fi contactati de responsabilii de voluntariat.

Studentii care nu au reusit sa se inscrie pe liste, se mai pot inscrie in data de 8 martie sau  15 martie 2017. Pentru voluntariate, va puteti inscrie online sau direct la partenerii nostri.

Go to top