Anunț selecție studenți - prelungire perioadă de înscriere

Școală de vară Challenged Youth as a Challenge

3-9 iulie 2022, Elveția

Theologische Hochschule Chur, Elveția și Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România, organizează în perioada 3 – 9 iulie 2022 școală de vară cu titlul Challenged Youth as a Challenge. Activitățile din cadrul școlii de vară se vor desfășura în limba engleză.

Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice anunță selecția unui număr de 6 studenți care să participe la școala de vară cu lucrări.

Condiții de eligibilitate:

  1. Candidații trebuie să fie studenți ai Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, Facultății de Teologie Ortodoxă sau Facultății de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași la studii de licență, master sau doctorat;
  2. Candidații trebuie să cunoască limba engleză.

Procesul de selecție:

  1. Candidații vor elabora un eseu pe una din următoarele teme: (1) Interpretări ale conceptului de „tinerețe“; (2) Tinerii și politica; (3) Tinerii și educația; (4) Tinerii și timpul liber; (5) Tinerii și viața religioasă. Eseul trebuie să demonstreze o bună înțelegere asupra conceptelor și o bună capacitate de prezentare a particularităților românești.
  2. Eseul va avea maxim 500 de cuvinte și va fi elaborat în limba engleză.
  3. Candidații selectați în urma evaluării eseurilor vor participa la un interviu care se va desfășura în data de 28 martie 2022. Interviul se va desfășura în limba engleză. Locul și ora interviului vor fi anunțate în prealabil. Cunoașterea limbii germane și / sau franceze reprezintă un avantaj.
  4. Eseul însoțit de un CV (model Europass) va fi transmis prim email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în perioada 21 februarie 2022 – 24 martie 2022, ora 16:00

Important:

  1. Organizatorii școlii de vară Challenged Youth as a Challenge vor asigura pentru studenții participanți acoperirea taxelor de participare la școala de vară (cazare, masă, transport pe teriotoriul Elveției, taxe de intrare la obiective cuprinse ăn program);
  2. Studenții selectați vor trebui să acopere costurile de transport Iasi-Zurich-Iași, asigurarea de sănătate validă pentru deplasarea în Elveția pe timpul desfășurării școlii de vară.

Anunț PDF

Go to top