Vrei propriul tău start-up?

  • Îți dăm 25000 de euro pentru afacerea ta!
  • Participă la cursurile gratuite de competențe antreprenoriale și înscrie-te la concursul de planuri de afaceri!


       EASTERN MARKETING INSIGHTS S.R.L. selectează 224 de persoane interesate să inițieze o afacere independentă, cu vârste de peste 18 ani, din regiunea Nord-Est (județele Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Neamț și Vaslui), pentru a participa la cursurile gratuite de antreprenoriat.  Activitățile sunt organizate în cadrul proiectului Dezvoltare Antreprenorială Multisectorială la nivelul regiunilor de dezvoltare Nord-Est și Centru cofinanțat din Fondul Social European, Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Dintre cele 224 de persoane selectate, 50% vor fi persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani absolvente sau în curs de absolvire a unui program universitar și 125 vor fi femei.
Pentru mai multe informații referitoare la procedura de înscriere din cadrul proiectului, aplicanții pot solicita date suplimentare într-un email trimis la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și pot accesa site-ul proiectului www.eastmarketing-startup.ro până la data de 28 aprilie 2015.
Aplicația va conține CV-ul candidatului, o copie după cartea de identitate și formularul de înscriere care poate fi descărcat de pe site.

Go to top