O data la 2 ani, Parlamentul European organizeaza Evenimentul tineretului european. Cunoscut mai bine sub acronimul EYE, acest eveniment este o ocazie unică pentru tinerii europeni de a-și face auzită vocea și de a găsi soluții inovatoare pentru viitorul Europei. Evenimentul le oferă posibilitatea de a discuta despre provocările viitorului cu factorii de decizie politică europeni și cu personalități marcante.

Practic, tineri din toata Europa merg la Strasbourg pentru a participa la acest eveniment si a lua parte la activitatile mentionate mai sus.

Pentru editia din acest an, Parlamentul cauta 3 tineri editori, cu scopul de a redacta un raport ce va contine ideile tinerilor si va fi publicat dupa terminarea EYE. Acest post este oferit de DDMC Event Design (partener al Parlamentului European în organizarea EYE2023). Contractul se desfășoară de la începutul lunii martie până la sfârșitul lunii septembrie, cu un număr total de 440 de ore de lucru și o recompensă totală de 7000 EUR.

 

Mai multe detalii, precum si formularul de inscriere, se gasesc in pagina: https://european-youth-event.europarl.europa.eu/en/home/call-for-editors/.

Go to top