Încep înscrierile pentru selecția echipelor participante la PR ARENA! (21 – 30 octombrie 2020)

PR ARENA 

 

Ești pasionat de domeniul relațiilor publice? Dorești să îți măsori forțele cu cei mai buni studenți din țară? Intră în ARENĂ! Înscrie-te pentru a participa la selecția celor două echipe care vor reprezenta Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași la concursul național PR ARENA din 16-17 noiembrie 2020!

PR ARENA, organizată online de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și Global Women in PR, este destinată studenților și masteranzilor din domeniul comunicării și al relațiilor publice din 7 centre universitare din România, printre care și Iași.

REGULAMENT

Competiția PR ARENA (ediția a III-a) este destinată studenților de la programele de licență și master cu profil de comunicare din mai multe centre universitare din România. Tu și colegii tăi puteți alcătui o echipă din 2 sau 3 studenți. Componența echipei nu se poate modifica după ce vă înscrieți. Fiecare echipă poate primi, prin tragere la sorți, un student din anul 1 drept invitat special (în funcție de numărul studenților de anul 1 înscriși).

 

Calendarul competiției:

21 OCTOMBRIE – 30 OCTOMBRIE – înscrierea echipelor în competiția PR ARENA

21 OCTOMBRIE – 30 OCTOMBRIE – înscrierea studenților din anul 1 care doresc să participe ca invitați speciali în echipele din competiție

30 OCTOMBRIE – 3 NOIEMBRIE – selecția echipelor

3 NOIEMBRIE – anunțarea echipelor care vor intra în competiția PR ARENA și a studenților din anul 1 selectați ca invitați speciali

16 NOIEMBRIE – desfășurarea online a competiției PR ARENA (deschiderea oficială, prezentarea briefului, lucrul în echipe cu mentorii)

17 NOIEMBRIE – prezentarea proiectelor și premierea echipelor câștigătoare 

 

       Criterii de jurizare pentru echipe: (a) capacitatea echipei de a oferi o descrierea inedită a membrilor echipei; (b) capacitatea de a oferi o motivație plauzibilă pentru participarea la PR Arena și (c) redactarea motivației într-un mod profesionist.

       Criterii de jurizare pentru studenții de anul 1: (i) capacitatea de a se descrie concis și într-o manieră inedită; (ii) capacitatea de a oferi o motivație plauzibilă pentru participarea la PR Arena și (iii) redactarea emailului într-un mod profesionist.

Echipele selecționate vor avea fiecare câte un mentor din profesie cu care vor lucra la prezentarea pitch-ului, pornind de la un brief furnizat în ziua competiției. Fiecare echipă va avea de prezentat pitch-ul în fața juriului.

Un pitch câștigător trebuie: (1) să rezolve situația identificată în brief; (2) să ofere soluții creative și eficiente pentru situația furnizată; (3) să fie prezentat într-o manieră persuasivă, profesională și (4) să fie adaptat contextului social, cultural și economic.  

Departamentul de Științele ale Comunicării și Relații Publice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași îi invită pe studenții și masteranzii pasionați de PR să se înscrie cu echipe în competiția PR ARENA.

Iată ce trebuie să faci:

- formează o echipă de 3 membri (studii de licență sau masterat, în orice combinație dorești);

- pregătiți (1) o prezentare creativă a membrilor echipei (în orice format dorești: text, video, audio etc.) și (2) un eseu (max. o pagină) în care să includeți motivația pentru care doriți să participați la rezolvarea unui brief de relații publice;

- trimite-le prin e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) pentru a te înscrie în competiție.

Urmărește site-ul competiției, https://sites.google.com/a/fjsc.unibuc.ro/facultatea-de-jurnalism-si-stiintele-comunicarii/competitii-studentesti, site-ul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice (https://www.fssp.uaic.ro), precum și pagina de Facebook a specializării Comunicare și relații publice (https://www.facebook.com/CRPiasi) pentru a afla dacă echipa ta a fost selectată pentru a participa la PR ARENA.

            Coordonatori: Conf. univ. dr. Gheorghe-Ilie Fârte și Lect. univ. dr. Daniel-Rareș Obadă.

Persoană de contact:

Lect. univ. dr. Daniel-Rareș Obadă

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Go to top