sesiune

În perioada 5-8 iunie 2018, Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți  organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri menite să-ți deschidă drumul către o carieră de succes.

Trainingurile la care te poți înscrie în Iunie 2018 sunt:

  • Managementul stresului în sesiune– îți este dedicat mai ales dacă ai stomacul ghem în fiecare sesiune; ești curios să înțelegi cum funcționează stresul, dar și care sunt efectele asupra minții (și mai ales asupra inimii) tale.
  • Managementul timpului– vei afla ce relație ai tu cu timpul, care sunt cele mai frecvente probleme legate de timp; ce tehnici putem aplica pentru a avea un management al timpului personal mai bun și cum să ai succes și să fii fericit.
  • Cum să realizezi o prezentare de succes – înveți cum să structurezi o prezentare, cum să prezinți eficient și atractiv informațiile și mai ales, afli ce instrumente poți folosi
  • Invață să înveți– afli cum poți să-ți organizezi mai bine activitatea de învățare astfel încât să fii mai productiv, eficient și cu rezultate remarcabile.
  • Dicția și importanța cuvântului în discurs– te va ajuta să te redescoperi prin intermediul artei oratoriei. Cuvintele, aparent complicate, rostite clar și nuanțat, vor fi o provocare pentru tine.

Mai multe detalii despre fiecare training în parte poți găsi: http://bit.ly/descriere-traininguri-iunie2018 sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/events/167198267309789/

Înscrierile se fac aici: http://bit.ly/formDSSAiun2018

Go to top