Asociaţia Studenţilor la Ştiinţe Social-Politice

 

asspi logo

"Asociaţia Studenţilor la Ştiinţe Social-Politice UAIC Iași este formată din reprezentanții studenților Facultății de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, alături de alți studenți dornici de implicare și de a realiza un aport în acțiunile noastre de a schimba modul în care sunt priviţi studenţii şi poroaspăt-absolvenţii în societate. Adevărata schimbare se întāmplă cānd suntem uniți de o cauză comună: implicarea în viitorul nostru, al tuturor. Acest lucru înseamnă ambiție, optimism, apărare şi exercitare a drepturilor, precum şi corecta fructificare a oportunităţilor în ceea ce priveşte îmbunătăţirea vieţii academice şi domeniile de studiu ce alcătuiesc sfera Ştiinţelor Sociale.


Iar pentru aceasta, am creat:

1. o STRUCTURĂ ORGANIZAŢIONALĂ în care studenţii să se poată manifesta independent, pe care să o administreze şi organizeze la nivel academic și care să vină în sprijinul lor, constituind un autentic cadru de învățare și maturizare ce poate să dezvolte disciplina Științelor Politice și a celor conexe ei, dar și totalitatea valorilor democratice și civice ale societății românești

2. o COMUNITATE ACADEMICĂ ce ţinteşte către afirmarea vocii noii generaţii în rezolvarea problemelor întâmpinate de tineretul românesc în societatea noastră şi implicarea activă a studenţilor în dezbaterile specifice mediului dinamic al ştiinţelor politice de pe continent."

"Structură organizaţională" pentru că suntem o asociaţie cu un birou de conducere, ierarhie, proceduri (pe care le von discuta în toamnă) etc.

"Comunitate academică" pentru că nu suntem doar noi; suntem sau putem reprezenta:

1) nişte studenţi între studenţi - suntem un element al comunităţii academice şi existăm prin aceasta;

2) prin scopul nostru, înglobăm nu numai membrii asociaţiei, ci toţi cei interesaţi de idealurile noastre, iar prin reuşitele noastre viitoare, vom inspira mediul comunitar academic ieşean.

 

Preşedintele Asociaţiei Scorus Sorin

tel: 0747652748,

e-mail: