BURSE

La universitatea noastră poţi primi trei categorii de burse acordate pe diferite criterii:

CANTINA

Studenţii Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice pot servi masa în regim de restaurant, dar cu preţuri mult mai mici, la noua cantină din campusul “Titu Maiorescu”, renovată la standarde europene. Cantina poate deservi zilnic 5.000 de studenţi. În plus, dacă eşti cazat într-unul din căminele-hotel ale Universităţii, “Gaudeamus” şi “Akademos”, poţi lua masa la cantinele restaurant ale acestora, cu 140, respectiv 100 de locuri, doar pe baza legitimaţiei de cămin.

BIBLIOTECI

Biblioteca Centrală Universitară “Mihai Eminescu”

Biblioteca Centrală Universitară “Mihai Eminescu” Iaşi a fost înfiinţată în 1835 ca bibliotecă a Academiei Mihăilene. Componentă principală a vieţii universitare ieşene, instituţia de cultură are un rol foarte important în informarea şi formarea publicului, având la dispoziţie următoarele resurse:

CAZARE

Studenţii Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice pot fi cazaţi în căminele din

SPAŢII DIDACTICE

Studenţii Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice îşi desfăşoară activităţile didactice în amfiteatre, laboratoare şi săli de curs. Iată căteva dintre ele:

Program LLP-ERASMUS

În conformitate cu prevederile Programului LLP – ERASMUS referitoare la eligibilitatea participanţilor în program, au fost stabilite o serie de criterii generale de selecţie. În funcţie de specificul fiecarei Facultăţi, pot fi aduse completări la lista criteriilor stabilite la nivel de Universitate.

INTERNET

Toate căminele Universitaţii “Alexandru Ioan Cuza” beneficiază de conexiune la internet, oferită de RoEduNet şi gestionată de Departamentul de Comunicaţii digitale (DCD), iar în unele dintre ele (C5 şi C6 din “Titu Maiorescu”) există şi conexiune wireless.

Go to top