Lista tutorilor de la Departamentul de Ştiinţe ale Comunicării şi Relaţii Publice

Anul universitar 2018-2019

Programul de licenţă Comunicare şi Relaţii Publice

Anul I

Grupele 1 + 2: Lect.univ.dr. Viorel Ţuţui (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Grupele 3 + 4: Lect.univ.dr. Ioana Grancea (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Anul II

Grupele 1-3: Asist.univ.dr. Rareş Obadă (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Grupele 4: Lect.univ.dr. Ioana Grancea (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Anul III

Grupele 1 + 2: Conf.univ.dr. Ştefania Bejan (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Grupele 3 + 4: Lect.univ.dr. Horia Chiriac (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

 

Programul de masterat Relaţii Publice şi Publicitate

Anul I

Grupele 1 + 2: Conf.univ.dr. Gheorghe-Ilie Fârte (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Anul II

Grupa 1: Conf.univ.dr. Ioan-Alexandru Grădinaru (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Go to top