Va informam că in următoarea perioada  in Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice vor avea loc alegeri pentru Directorii de Departamente din Facultate si se vor depune declaraţiile de candidatura pentru Consiliile Departamentelor. Perioada de înscriere  este 27.07.2020 - 03.08.2020. Sunt eligibili pentru a candida la funcția de director de departament sau în consiliile departamentelor,  membrii departamentelor cu drept de vot, cadre didactice şi de cercetare, titulare, care nu au contractul de muncă suspendat. Consiliul fiecărui departament se compune din 3-5 membri (inclusiv directorul de departament) cu respectarea reprezentativităţii domeniilor de studii/specializare. 

a. Precizăm că pentru funcția de director de departament trebuie depuse următoarele:

                -Declarația de candidatură (un model este ataşat la acest email)

                -CV actualizat după model Europass

                -Programul managerial

b. Pentru funcția de membru in consiliile departamentelor este de ajuns o declarație de candidatură

Observație importantă: documentele pentru funcția de director de departament şi declarațiile de candidatură pentru consiliile departamentelor se pot depune fizic la Secretariatul Facultății sau on line la adresa:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                Vom reveni cu amănunte pentru a preciza modalitățile concrete de vot şi alte detalii tehnice strict necesare desfăşurării în bune condiții ale acestor alegeri!

 

Liste electorale

Go to top