bannerUA

Vă invităm să completați un chestionar online, accesând link-ul pentru grupul dedicat facultății/universității.
Astfel, veți contribui la auto-evaluarea independentă a facultății/universității, în legătură cu identificarea nevoilor privind intraprenoriatul și antreprenoriatul la nivelul instituției.
Proiectul Universitatea Antreprenorială are ca scop sprijinirea instituțiilor de învățământ superior în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice pentru piața de muncă a studenților.
Într-o primă etapă, proiectul implică folosirea pentru uzul intern al facultății, de către stakeholderii facultății/universității (staff, profesori, studenți, companii partenere, asociații studențești) a instrumentului HEInnovate, dezvoltat de Comisia Europeană și OECD.
HEInnovate este un instrument de auto-evaluare conceput pentru a oferi instituțiilor de învățământ superior recomandări, idei și inspirație pentru gestionarea eficientă a schimbărilor instituționale și culturale. Peste 450 de instituții de învățământ superior din Europa au utilizat HEInnovate.
Ulterior, în a doua etapă, urmează ca rezultatele auto-evaluări să fie valorificate local pentru dezvoltarea de instrumente proprii pentru staff-ul și managementul facultății, a unor cursuri de antreprenoriat specifice profilului facultății și comunității.

POSTER PROIECT

Go to top