afis Identitate SITACALL FOR PAPERS: Conferința Societății Internaționale „Toma de Aquino”, filiala română

MEMORIE ȘI IDENTITATE

Societatea Internațională „Toma de Aquino” (S.I.T.A.) și Facultatea de Teologie Romano-Catolică, Universitatea din București, în parteneriat cu Școala Doctorală de Filosofie și Științe Social-Politice, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, anunță organizarea Conferinței anuale S.I.T.A. având ca temă pentru anul 2018 legătura dintre memorie și identitate.

Conferința va avea loc în perioada 11-12 mai 2018 la Facultatea de Teologie Romano-Catolică, Universitatea din București, Str. Gen. Berthelot, nr. 19, București.

Printre subiectele abordate în cadrul Conferinței S.I.T.A. 2018 „Memorie și Identitate” se regăsesc:

  • Cadrele definirii conceptului de identitate în istoria filosofiei
  • Ce determină menținerea identității în timp a unei persoane
  • Care este rolul memoriei în formarea și menținerea identității
  • Formule distopice și patologii ale identității. Cauze și efecte

Participanţii sunt rugaţi să trimită titlul comunicării, rezumatul şi un scurt CV la email-ul: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 25 aprilie 2018. Prezentarea lucrărilor se poate face în limba română sau în limba engleză. Participanții au la dispoziție 20 de minute pentru prezentarea lucrării și 10 minute pentru discuții. Nu se percepe taxă de participare.

Persoană de contact: dr. Florina Hariga, Secretar S.I.T.A., filiala română Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Go to top