Lansare de carte & Masă rotundă: Cunoaștere și libertate: joi, 25 februarie 2021, ora 18:00

 mare Ordine

           

Editura Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Centrul de Hermeneutică, Fenomenologie și Filosofie practică din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice (UAIC)  și echipa proiectului TE nr. PN-III-P1-1.1-TE-2019-0610 vă invită joi, 25 februarie 2021, ora 18.00, la dezbaterea cu tema Cunoaștere și libertate, prilejuită de lansarea volumului Ordine și libertate. De la metafizică la politică, editat de Cristian Moisuc și Viorel Țuțui și publicat în octombrie 2020 în colecția Sophia la Editura UAIC.

Vor participa, alături de coordonatorii și membrii echipei proiectului amintit, autorii cu contribuții în volum: Ștefan Afloroaei, Ionuț Bârliba, Călin Ciobotari, Florin Crîșmăreanu, Florina Rodica Hariga, Diana Mărgărit, Bogdan Constantin Mihăilescu, Bogdan Olaru, Tudor-Ștefan Rotaru și Cosmin-Florentin Spaschi.

Întâlnirea  se va desfășura pe platforma Google Meet și va putea fi urmărită accesând link-ul: meet.google.com/apt-dffs-gor.

Cuprinsul lucrării poate fi consultat pe site-ul Editurii: https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/ordine-si-libertate-de-la-metafizica-la-politica-1777/1/1.

Go to top