Profesori asociaţi

 

In afara de cadrele didactice titulare in Departamentul de Științe ale Comunicării și Relații Publice, studenții noștri au activități didactice și cu următorii profesori asociați:

Profesori emeriți asociați:
Prof. univ. dr. Stanciulescu Traian - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. univ. dr. Stoica Dan - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Titulari ai altor facultăți din cadrul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași:
Prof. univ. dr. Rambu Nicolae - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf. univ. dr. Asiminei Romeo Constantin - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf. univ. dr. Toma Melentina- Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. univ. dr. Dospinescu Nicoleta- Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. univ. dr. Monoranu Adrian - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. univ. dr. Raducanu Razvan - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Lectori titulari ai Universității Nationale de Arte "George Enescu":
Lect. univ. dr. Ciobotari Calin - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. univ. dr. German Lavinia Cristina - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Cercetatori:
CS III dr. Grădinaru Camelia, Institutul de Cercetări Interdisciplinare, Domeniul Științe Socio-Umane- Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cadre didactice asociate cu titlul de doctor:
Vasiliu Roxana-Mihaela - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Stanciu Tiberiu Teodor  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Zaitev Eugenia - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Doctoranzi în domeniul "Științe ale Comunicării":
Babii Alexandra-Niculina - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Gheran Aditi Anamaria - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Jijiie cas. Morosanu Ioana - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Serban cas. Madaras Anca Georgiana - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Poclid Simona-Roxana - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Stoica Raluca-Florina - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Vasiliu Elena - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Go to top