Dezbatere online pe tema
„Provocări ale Comunicării Digitale în 2020”

 

         Evenimentele prilejuite de împlinirea a 160 de ani de la înființarea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași continuă în aceste zile și în facultatea noastră.

        Departamentul de Științe ale Comunicării și Relații Publice organizează vineri, 30 octombrie 2020, începând cu ora 16.00, o dezbatere online cu tema „Provocări ale comunicării digitale în 2020”.

        La eveniment participă specialiști din diverse arii ale  Comunicării – membri fondatori sau manageri ai unor agenții de publicitate, specialiști în creație publicitară sau planificare media, strategi și consilieri pe probleme de comunicare, membri în departamentele de PR sau marketing ale unor instituții publice, precum și traineri, profesori, studenți și absolvenți ai celor două programe de studii oferite de Departamentul de Științe ale Comunicării și Relații Publice: specializarea de licență „Comunicare și Relații Publice” și programul de masterat „Relații Publice și Publicitate”.

        Prima parte a întâlnirii, desfășurată în intervalul 16:00 – 18:00, va consta într-o sesiune de prezentări susținute de specialiști ai Comunicării care vor discuta despre provocările pe care le-au întâmpinat în 2020 și despre concluziile la care au ajuns în urma acestor experiențe. La această primă parte a întâlnirii, intervențiile vor fi susținute de:

          Pr. Constantin Sturzu, Consilier al Sectorului comunicare şi relaţii publice al Arhiepiscopiei Iaşilor și Purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei;

         Dragoș Smeu, General Manager Mavericks. The Agency;

         Crina Penteleychuk, Fondator și trainer Crilia;

         Claudia Chirilescu, General Manager Spoon Media;

         Andreea Nemens, Senior Strategic Consultant 11.22 Consultancy & Creative Services;
        
Gerard Stan, Conferențiar universitar în Departamentul de Științe ale Comunicării și Relații Publice, UAIC Iași.

         Raluca Gavrilescu, Consultant în branding cu specializare pe naming 

         Flavian Cristea, Delivery Manager & Digital Strategist la Grapefruit

        A doua parte a întâlnirii, desfășurată în intervalul 18:00 – 19:00, va consta într-o dezbatere la care vor participa absolvenți ai specializării de licență „Comunicare și Relații Publice” și ai programului de masterat „Relații Publice și Publicitate”, cu privire la modul în care experiențele lor  ar putea fi o sursă de inspirație pentru conținutul programelor de studii oferite de Departamentul de Științe ale Comunicării și Relații Publice.

       Moderatorul întâlnirii va fi conf. univ. dr. Ioan-Alexandru Grădinaru, prodecan al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice.

       Linkul întâlnirii organizate pe Google Meet:

       meet.google.com/dui-jmre-tir  

Go to top