Afis ZAS 2018

Asistenţa Socială pentru Comunităţi Sustenabile Iaşi,

30 martie 2018

Manifestare dedicată Zilei Mondiale a Asistenței Sociale

AGENDĂ EVENIMENT

 

Departamentul de Sociologie şi Asistenţă Socială vă invită vineri, 30 martie 2018, la manifestarea: Asistenţa Socială pentru Comunităţi Sustenabile.

Evenimentul se adresează studenţilor și profesioniștilor din domeniile științelor sociale și este organizat de către Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice, Departamentul de Sociologie şi Asistenţă Socială în parteneriat cu Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi și Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Acest eveniment încheie suita de manifestări dedicate Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale inițiate de către Departamentul de Sociologie și Asistență Socială pe parcursul lunii martie.


Manifestarile lunii martie au fost deschise de aniversarea a 10 ani de apartiție a Analelor Ştiinţifice ale Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Sociologie şi Asistenţă Socială (1 martie 2018) și au continuat cu Târgul de oferte de practică, voluntariat și internship în domeniul asistenței sociale (9 martie 2018) la care au participat 13 parteneri - instituții publice și ONG-uri și 294 de studenți.

 

Vineri, 30 martie 2018, ora 10:00
Aula Magna „Mihai Eminescu”, Corp A, UAIC

Go to top