posterISOLTCConferinţa internaţională: Integrated Systems of Long-term Care (ISoLTC), ediţia a V-a.

Îngrijirea pe termen îndelungat a devenit un subiect de mare actualitate in toate ţările care se confruntă sau se vor confrunta cu o rată majoră a îmbătrânirii populaţiei.

Facultăţile de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice (Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi), respectiv de Sociologie şi Asistenţă Socială (Universitatea din Bucureşti) se alătură companiei TZMO România în organizarea celei de-a cincea ediţii a Conferinţei internaţionale: Integrated Systems of Long-term Care (ISoLTC).

 

Va invităm la prezentările, dezbaterile şi atelierele de lucru ce se vor desfăşura în Bucureşti, şos. Panduri nr. 90, în zilele de 9 şi 10 mai, 2019!
Vor conferenţia lectori cu experienţă academică şi practică din SUA, Japonia, India, Rusia, Norvegia, Germania, Austria, Ungaria, Polonia şi România, abordând tendinţe, provocări şi soluţii ale îngrijirii pe termen îndelungat.
Lucrarile vor fi publicate la Springer in  volumul: DECISIONS AND TRENDS IN SOCIAL SYSTEMS. INNOVATIVE AND INTEGRATED APPROACHES OF CARE SERVICES. Editors: Daniela Șoitu, Sarka Mayerova, Fabrizzio Maturo.
Cu aceasta ocazie se vor lansa: Bursele TZMO România, destinate studenţilor care vor câştiga Concursul de Eseuri. Vor fi 3 burse a câte 500 de lei timp de 10 luni.
Anul acesta tema propusă studenţilor este: "Căminul pentru vârstnici nu este un hotel".

Pagina web a Conferintei Internationale ISoLTC: http://www.isoltc.ro

POSTERUL evenimentului

PROGRAMUL evenimentului

Incepere: joi, 9 mai, ora 8.00 
Incheiere: vineri, 10 mai, ora 15.00
Loc: Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, universitatea Bucuresti, Sos. Panduri nr. 90, Bucuresti
Persoana de contact:
prof.univ.dr. Daniela Soitu
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Go to top