Conferinta si Workshop de diseminare a rezultatelor proiectului European de actualizare a ofertei de formare a furnizorilor de îngrijire de lungă durată,

UAIC,  2-3 sept 2021

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi organizează joi, 2 septembrie, 2021, în Aula Magna “Mihai Eminescu”, Conferinţa finală a Proiectului  European de actualizare a ofertei de formare in domeniul îngrijirii de lungă durată.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI


Conferinţa va fi urmată vineri, 3 septembrie, 2021, de Workshop national: Program de formare în domeniul îngrijirii de lungă durată. Conţinut şi structurăîn Sala Senatului UAIC.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI


Rezultatele innovative ale proiectului: MODIFICATION OF THE EDUCATIONAL MODULE - EDE CERTIFICATE FOR PROVIDERS OF LONG-TERM CARE FOR SENIORS.: 2018-1-CZ01-KA202-048076 constau într-un program de formare actualizat și flexibil pentru managerii care lucrează în sectorul serviciilor sociale, respectiv al îngrijirii de lungă durată în România, precum şi un Certificat European, recunoscut de Asociaţia Europeană a Imbătrânirii - asociaţie profesională, membră în proiect.

Invitat special al ambelor evenimente este Preşedintele Asociaţiei Europene a Imbătrânirii  (European Ageing Network – EAN):
dr. Jiri Horecky.

Actualizarea programului de formare european a beneficiat, în cei trei ani ai proiectului (2018-2021), de contribuţii ale specialiştilor cu experienţă practică, decizională, de formare, de oferire de servicii socio-medicale din ţările implicate direct în proiect: Austria, Cehia, Luxemburg, România, iar prin Asociaţia Europeană a Îmbătrânirii (European Ageing Network) din toate ţările Uniunii Europene, prin asociaţiile naţionale membre.

Persoana de contact: prof.univ.dr.habil. Daniela Şoitu
Go to top