Vă invităm să participați la conferința IMPACTUL CRIMINALITĂȚII ORGANIZATE ASUPRA SOCIETĂȚII. RISCURI, VULNERABILITĂȚI ȘI MODALITĂȚI DE PREVENIRE care se va desfășura în data de 16 noiembrie 2023, ora 9:30, Aula Magna Mihai Eminescu a Universității.

Conferința este organizată de către Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și Inspectoratul de Poliție Județean Iași în parteneriat cu Departamentul de Sociologie, Asistență Socială și Resurse Umane din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

La conferință vor participa polițiști din cadrul structurilor de analiză și prevenire a criminalității, siguranță școlară, prevenire trafic de droguri și prevenire trafic de persoane din zece județe din regiunile Nord-Est și Sud-Est. 

Vor susține prezentări specialiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității, Agenția Națională Antidrog, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, reprezentanți ai mediului nonguvernamental și cadre didactice ale Universității.

Agenda conferinței 

Intrarea este liberă. Participarea este gratuită.