Afis YRSS 2021

Vă invităm să participați la conferința națională Tineri cercetători în științele sociale / Young researchers in social sciences, organizată de Departamentul de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.


Prin intermediul acestei conferințe ne propunem să oferim tinerilor cercetători în științe sociale oportunitatea de a prezenta rezultate ale cercetărilor teoretice sau practice, într-un cadru multidisciplinar, colegial și deschis.

Date importante:
● Transmiterea rezumatelor: 28 octombrie 2021 la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
● Link-ul către conferință va fi transmis odată cu mesajul de confirmare.
● Data desfășurării conferinței: 30 octombrie 2021, interval orar: 10:00 - 14:00

Contribuțiile vor fi prezentate on-line, în limba română, participanții având la dispoziție 10 minute pentru prezentare, urmate de 10 minute pentru discuții pe marginea fiecărei lucrări prezentate.

Nu se percepe taxă de participare.

Moderatorii conferinței sunt: Asist.Univ.Dr. Alexandru Apostol, Asist.Univ.Dr. Nicoleta Moron, Asist.Univ.Dr. Lucian Sfetcu, Asist.Univ.Dr. Roxana Vasiliu.

Programul conferintei

Go to top