Departamentul de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în parteneriat cu Asociația Business Service Leaders în România (ABSL) organizează workshop-ul Rolul HR-ului pe piața muncii actuale și perspective de viitor.

Workshop-ul se adresează în special studenților de la specializarea de licență Resurse Umane și de la programele de masterat din domeniul resurselor umane, dar este deschis tuturor studenților interesați de domeniu.

 

Data: 24 mai 2023, ora 14:00
Locul: Casa Universitarilor Iași, Sala de conferințe (etaj 1)
Participarea la workshop este gratuită.

 

 

AGENDA EVENIMENTULUI

  • Cuvânt introductiv din partea reprezentanților Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, Departamentul de Sociologie și Asistență Socială - specializarea Resurse umane

Conf. Univ. Dr. Romeo Asiminei, Director Departament

Dr. Ioana Alexandra Maxim, Lector asociat

  • Cuvânt introductiv din partea reprezentanților Asociației Business Service Leaders în România (ABSL)

Andreea Gürtler, Operations Manager

  • 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre externalizarea serviciilor de resurse umane

Cât de multe știi despre externalizarea serviciilor de resurse umane? Află împreună cu noi despre „ciclul de viață” al angajaților într-o companie, tipurile de servicii care pot fi externalizate și tehnologiile utilizate frecvent în domeniu, importanța experienței utilizatorilor și cum ar putea să evolueze domeniul în următorii ani.

Prezintă:              Georgiana Bolohan, Employee Development Program Manager, Conduent Liviu Gajora, Employee Engagement Manager, Conduent

  • Recrutarea la distanță. Ce impact au soluțiile digitale?

Modificările din piața forței de muncă, realitatea încă nouă a joburilor remote și modul în care recrutarea și retenția talentelor se adaptează acestora sunt printre cele mai importante provocări ale specialiștilor de HR de pretutindeni. In această scurta prezentare, vom ilustra cum folosirea unui ATS, automatizarea proceselor și aplicarea unor bune practici la nivel de organizație, ne ajută să avem succes în sourcing-ul și intervievarea candidaților, integrarea new-starterilor și să construim experiențe pozitive pe tot parcursul acestor etape.

Prezintă:              Andreea Strugariu, Recruitment Lead, SCC